Programmets huvudfönster

Kasperskys huvudprogramfönster innehåller gränssnittselement som ger åtkomst till programmets huvudfunktioner. Här kan du visa information om din dators skyddsstatus, hantera sökuppgifter och din webbkamera, undersöka statusen för dina hårddiskar och smarthemenheter.

Programmets huvudfönster är uppdelat i två delar:

Sidofältet

Sidofältet i huvudprogramfönstret kan ha följande alternativ:

Obs! Om sidofältsalternativen är tillgängliga beror på din prenumerationsplan. Läs mer.

Hem Hem

Klicka för att öppna sidan Hem, som ger snabb åtkomst till programmets funktioner.

Skyddstatus Skyddstatus

Klicka för att se din dators skyddsstatus. Läs mer.

Rekommendationer Rekommendationer

På denna flik hittar du rekommendationer som hjälper dig fixa svaga inställningar och maximera din dators säkerhet.

Nyheter Nyheter

Klicka för att hitta de senaste säkerhetsnyheterna och specialerbjudanden från Kaspersky.

Sökning Genomsök

Klicka för att hantera sökuppgifter. Läs mer.

Databasuppdatering Databasuppdatering

Klicka för att hantera uppdateringsuppgifter. Läs mer.

Webbkontroll Webbkontroll

Klicka för att övervaka och hantera åtkomst till webbplatser. Webbkontroll är endast tillgängligt om du har aktiverat programmet med en Kaspersky Small Office Security-aktiveringskod. Om du ändrar aktiveringskoden ersätts Webbkontroll av Föräldrakontroll (Kina). Föräldrakontroll har samma funktionalitet som Webbkontroll. Läs mer.

Övervakare av smarthemSmart hemskärm Övervakare av smarthem

Klicka för att hantera dina smarta hemenheter. Läs mer.

Övervakare av HD-hälsa Övervakare av HD-hälsa

Klicka för att undersöka hårddiskens skick och aktivera eller inaktivera regelbundna hårddiskkontroller. Läs mer.

Sekretesskydd Integritetsskydd

Klicka för att hantera dina integritetsinställningar. Läs mer.

Kontrollera dataläckor Kontrollera dataläckor

Klicka för att ta reda på om din data har läckt. Läs mer.

Premiumtjänster Premiumtjänster

Klicka för att få premiumsupporttjänster (endast Kaspersky Premium ). Läs mer.

Kontroll för Identitetsstöld Identitetsstöld

Klicka för att ta reda på om konton som är kopplade till ditt telefonnummer har utsatts för intrång (endast Kaspersky Premium ). Läs mer.

Profil/ <My Kaspersky-konto>

Klicka för att logga in på ditt My Kaspersky-konto eller för att visa information om din prenumeration. Läs mer.

Kontroller på sidan Hem

Sidan Hem ger snabb åtkomst till viktiga programfunktioner och kan innehålla följande kontroller:

Obs! Tillgängligheten för kontrollerna som visas på sidan Hem beror på din prenumerationsplan. Läs mer.

Skyddstatus

Informerar dig om problem med datorskyddet. Läs mer.

Genomsök

Gör det möjligt att hantera sökuppgifter. Läs mer.

Blockera webbkamera

Du kan blockera åtkomst till din webbkamera för att förhindra att något program använder den. Läs mer.

Övervakare av smarthem

Undersöker enheter på ditt Wi-Fi-nätverk i hemmet (endast Kaspersky Plus och Premium). Läs mer.

Hälsoövervakning av hårddisk

Undersöker statusen för dina hårddiskar och aktiverar eller inaktiverar regelbundna hårddiskkontroller (endast Kaspersky Plus och Premium). Läs mer.

Privat surfning

Låter dig blockera webbplatser från att spåra dig. Läs mer.

Tidslinje

Informerar dig om programaktivitet. Läs mer.